Wie zijn wij


Bij lamellendekvervangen.nl onderdeel van www.hellodeck.nl willen we maar één ding: zoveel mogelijk klanten helpen met hun lamellen afdekking of dit nu enkel en alleen een compleet automatisch systeem incl. bijpassende lamellen is, enkel nieuwe lamellen voor een bestaand systeem of het vervangen van een defecte (buis)motor wij staan graag voor u klaar. Met zorg assembleren wij lamellen van topkwaliteit. Met meer dan 1500 lamellen afdekkingen in heel Europa mogen we wel zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een waardige speler op de markt. In Nederland zijn we momenteel de grootste lamellenleverancier welke direct aan de eindklant levert. Al het RVS dat wij toepassen in uw zwembad is van hoge kwaliteit namelijk 316L.   

 

Door te blijven investeren in onze producten op het gebied van kwaliteit en het avanceren van ons productie en installatieproces, garanderen wij een constante hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen wij u samen met onze partners zeer goede garanties bieden. 

 

Dagelijks staan wij klaar om onze klanten tevreden te stellen door de beste service te bieden.

 

WAAROM IS LAMELLENDEKVERVANGEN.NL ZO UNIEK?

Wij zijn lamellenafdekkingen specialist en geen webshop of zwembadbouwer die er lamellen bij doen. Wij produceren onze eigen afdekkingen en ontwikkelen onze eigen motoren. Daarnaast werken we met de meest gerenommeerde lamellen fabrikanten samen zoals Starline, AquaDeck, Covrex, T&A etc. Hierdoor staan wij achter de producten die wij leveren en doen er alles aan om u tevreden te stellen.

 

Wij wensen u veel leesplezier op onze website en mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan namelijk graag voor u klaar.

 

Met vriendelijke groeten,

Fedor van Eijndhoven