NanoDeck extra UV bescherming


Besparen en kwaliteit verbeteren gaan hand in hand met de NanoDeck extra UV beschermlaag. Onze lamellen kunnen als optie voorzien worden van de NanoDeck extra UV beschermingslaag. Deze laag brengt langdurige extra bescherming aan. De lamellen zullen in een betere conditie blijven en daardoor langer

meegaan.  

De met NanoDeck behandelde lamellen bieden een natuurlijke UV bescherming. Nanodeeltjes bestaan slechts uit relatief weinig atomen, hebben een enorm groot oppervlak in verhouding tot hun volume. Hierdoor worden de lamellen uitstekend beschermd tegen verbleking en veroudering in de zon.

Onderwater verhindert een behandeling met NanoDeck een afzetting van micro-organismen zoals algen en kalkvorming op het oppervlak van de lamellen.

De Nanodeck extra UV beschermlaag wordt na de productie van de lamellen aangebracht. Hierdoor is deze behandelde lamel nog beter bestand tegen

slijtage, hoge temperaturen en extreme weersomstandigheden. 

 

De kosten van een NanoDeck extra UV beschermlaag behandeling bedragen € 6,- incl. BTW per m². Tevens wordt de garantie duur met 1 jaar verlengd.